2014. november 19., szerda

ProloguePrológus

Hideg levegő csípte orcáim, kopott matt fekete bakancsaimban lépkedtem a célpontom felé. Riquewihr egyik eldugottabb pubjában lapult az áldozatom, egy magas, 24 éves britt férfi, meglepően nagy vagyonnal a birtokában. A bizalmába kell férkőznöm, hogy aztán hidegvérrel végezhessek vele. 

[1.] "œil pour œil, dent pour dent" 

- Mint ahogy az Ó-Hammurapi törvény tartja. 2010 tavaszán Gerard Clay megölte egyetlen testvérem, ezért a fia életével kell megfizetnie, általam Az utolsó leheletéig élvezni fogom kínzását, hogy kellőképpen megbűnhődjön. A Batiste és a Clay klán soha sem voltak cimborák, és bekell vallani egész nagy "csapatuk" van, ezért természetesen számolok a következményekkel; kutatni fognak a gyilkos után addig amíg megnem találják. A pubba megérkezve elkapott a cigaretta és az alkohol kevert szaga amitől reflexként felfordult a gyomrom. Elfoglaltam a helyem egy bár széken és kértem egy martinit, szemeimmel az áldozatomat keresve. Sármos mosolyával vette le a lányokat a lábukról, sőt, inkább szétnyitotta őket. Hm -  "Ideje betoppanni" - gondoltam magamban, majd miután odaadtam a borravalót a pultosnak ártatlanul a férfihez vettem az irányt és lehuppantam a mellette lévő üres székre. Tekintete égette a bőrömet égette, majd pár másodperc múlva megszólalt;
- Meghívhatlak esetleg egy italra? - aprót bólintottam, majd rámosolyogtam. Minden a terv szerint halad.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Halihó minden idetévedő emberkének, ezennel elvágom a képzeletbeli megnyitó szalagot *nyissz*. Egy újabb blog, egy újabb történet! Személy szerint már most nagy izgatottsággal írtam meg a prológust, remélem tetszeni fog nektek! Nem csacsogok, kellemes olvasást!
Csók,
Leda 

                                                   Szótár
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
[1.] - Szemet szemért, fogat fogért - egy ősi Hammurapi törvény

5 megjegyzés:

 1. Nagyon tetszik, már vártam, mint tudod, bae, hamar folytasd:]
  - Sila voltam vagyok leszek -

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ello kedves Sila(mila)!
   Nagyon örülök, hogy tetszik, és már írom az első fejezetet! :)
   Puszillak bae,
   Aliz

   Törlés
 2. Szia Chanel! (:
  Nagyon tetszik a prológus, és már várom a következő fejezetet, hogy mit rejtegetsz benne.
  - Virág

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia Virág! :)
   Örülök, hogy tetszett, sietek az első fejezettel amilyen gyorsan csak tudok:)

   Puszi,
   Chanel

   Törlés
 3. Hey Ho, Drága Chanel! :)
  Először is, Nagyon Boldog Új Évet neked! :) És persze sok sikert ehhez, és az elkövetkező írásaidhoz is! :)
  Megnyitottam a blogot, és a lélegzetem is elakadt! Magával ragadott a design, de tényleg! Szerintem elképesztőre sikeredett.
  Maga a prológus is szerintem nagyün ütős lett. Tetszik a lány nyersége és szókimndóséga, ami csak úgy áramlik a sorokból. Elsem tudod dönteni, hogy te pötyögted-e be mindezt, vagy Ő. Akárhogy is, nagyon bejön ez.
  Az alap sztoriról még nem sok minden tudok elmondani, leszámítva azt, hogy nagyon izgalmasnak ígérkezik. Szóval már alig várom a következő részt! :) Nem csak, hogy egy plussz olvasóval, de egy plussz komentelővel is gazdagodott a blog!
  Puszi és ölelés: Madison!
  xx

  VálaszTörlés